Meniu

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  • Datele solicitate, Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR-General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, INFOSIC (INFOSIC.RO) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

  • Site-ul INFOSIC.RO este operat de societatea INFOSIC IT S.R.L., cu sediul in STR. II.RÁKÓCZI FERENC, NR.84, ODORHEIU SECUIESC, JUD. HARGHITA inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J19/3/2019.
     
  • INFOSIC (INFOSIC.RO) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs, ni le transmiteti.

 

 

CE DATE PERSONALE COLECTAM

  • Colectam datele dumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra prin formularul de inregistrare in momentul in care va creati cont pe site-ul nostru. Astfel ne furnizati numele si prenumele, adresa de E-mail, numarul de Telefon.
  • Deasemenea la sectiunea pentru facturare respectiv livrare, ne furnizati numele si prenumele, adresa de livrare si facturare, metoda de plata, eventual alte informatii care ne vor ajuta la livrare.
  • De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, colectăm automat următoarele date: date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include URL-uri complete, paginile vizitate, inclusiv data și ora, informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat si adrea IP.

 

 

CUM PRELUCRAM DATELE COLECTATE

  • Datele colectate direct de la dumneavoastra prin formularul de inscriere si anume: Nume, Prenume, E-mail, Telefon, detalii facturare si detalii livrare vor fi utilizate doar pentru scopul pentru care au fost colectate, fara de care nu am putea onora comenzile dumneavoastra si anume: administrarea contului, prelucrarea comenzilor, transmiterea statusului comenzilor, trimiterea proformelor daca este cazul, facturarea si expedierea comenzilor, solutionarea problemelor sau anularea comenzilor.

 

 

TRANSMITEM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise: 

  • Firmelor de curierat pentru livrarea coletelor. 
  • Furnizorului de servicii It. 
  • Autorități publice în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun asigurandu-ne ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale. 

 

 

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

  •   Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv

 

  •  Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

 

  • Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

 

  • Dreptul la stergerea datelor: dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

 

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

 

  • Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.

 

  • Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

 

  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

 

  • Dreptul sa va adresati printr-o plangere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale,la: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 


DACA AVETI ORICE FEL DE INTREBARI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI CU INCREDERE

ADRESA E-MAIL: WEBSHOP@INFOSIC.RO NUMĂR TELEFON: (+4) 0746976557! 

Căutare