Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.

Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

LIVRARE SI PLATA

  • Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
  • Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre INFOSIC IT. Termenul de livrare a produselor, in toate tara poate varia de la 2 la 15 zile lucrătoare. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre INFOSIC IT. In ziua de duminica si sambata nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
  • Pentru toate comenzile transportul este GRATUIT in Romania.
  • De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea INFOSIC IT.
  • Livrarea se face prin reteaua de distributie  Fan Courier. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre INFOSIC IT.
  • Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans, costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.
  • Plata produselor comandate prin INFOSIC IT se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau cu virament ulterior intre 3 si 30 de zile.
  • Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.
  • Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre INFOSIC IT.

 


DACA AVETI ORICE FEL DE INTREBARI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI CU INCREDERE

ADRESA E-MAIL: WEBSHOP@INFOSIC.RO NUMĂR TELEFON: +40746976557