Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.

Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

TERMENI SI CONDITII

TERMENI GENERALI 

 • WWW.INFOSIC.RO este denumirea comerciala a SC INFOSIC IT SRL, persoana juridica cu sediul in Odorheiu Secuiesc,str. II. Rákóczi Ferenc nr. 84.(Harghita Business Center), inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J19/3/2019, avand CUI RO40366850, numita in continuare INFOSIC IT.
 • Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (CONTRACTUL) dintre parti.
 • In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului WWW.INFOSIC.RO, INFOSIC IT isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

 

DREPTURI DE AUTOR

 • Continutul site-ului WWW.INFOSIC.RO este proprietatea SC INFOSIC IT SRL.
 • INFOSIC IT garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.infosic.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei INFOSIC IT fara acordul prealabil scris al acesteia.
 • Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC INFOSIC IT SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

 

SESIZARI

 • In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: WEBSHOP@INFOSIC.RO. INFOSIC IT va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

 

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 • Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de INFOSIC IT exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC INFOSIC IT SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC INFOSIC SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
 • INFOSIC IT nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare.

 

 

PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR

1. Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice,  intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

2. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre INFOSIC IT. Termenul de livrare a produselor - in toate tara poate varia de la 2 la 15 zile lucrătoare. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre INFOSIC IT. In ziua de duminica si sambata nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

3. Pentru toate comenzile transportul este GRATUIT in Romania.

4. De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea INFOSIC IT.

5. Livrarea se face prin reteaua de distributie  Fan Courier. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre INFOSIC IT.

6. Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

7. Plata produselor comandate prin INFOSIC IT se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau cu virament ulterior intre 3 si 30 de zile.

8. Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

9. Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre INFOSIC IT.

 

 

RETURNAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE LA DISTANTA

 • Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

 

 

CONCILIERE

 • In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de INFOSIC IT, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: CONTACT@INFOSIC.RO Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

 

 

ALTI TERMENI

 • Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si INFOSIC  pentru utilizarea acestui site.
 • INFOSIC verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.
 • In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
 • Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

 


DACA AVETI ORICE FEL DE INTREBARI, VA RUGAM SA NE CONTACTATI CU INCREDERE

ADRESA E-MAIL: WEBSHOP@INFOSIC.RO NUMĂR TELEFON: +40746976557