Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.

Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

SEAP

INFOSIC IT oferă clientilor posibilitatea achizitionarii produselor prezente pe site, prin intermediul platformei SICAP (SEAP) un sistem informatic de utilitate publica care este utilizat in scopul efectuarii de achizitii publice prin mijloace electronice. Ne puteti regasi in sectiunea de licitatii avand urmatoarele date de identificare:

Denumire participant: INFOSIC IT S.R.L.

Tip de ofertant: Societate comerciala

Cod unic de inregistrare: RO40366850

Oras: Odorheiu Secuiesc

Judet: Harghita

Suntem prezenți si în platforma (www.e-licitatie.ro) cu produsele din portofoliul nostru, si nu numai. Puteți cumpăra prin metoda de achiziție directă, fără licitație sau cerere de ofertă, produse sau servicii personalizate in functie de cerinta dumneavoastra.

Instituțiile publice și autoritățile contractante interesate sunt rugate să ne contacteze pentru a ne comunica lista de produse care doresc a fi achiziționate, precum și detaliile dorite pentru procesul de achiziție (condiții de livrare, plată etc). Oferim termene de plată speciale pentru instituțiile publice și autoritățile contractante.

Îndată ce produsele solicitate devin disponibile pe SEAP, veți fi anunțați și veți putea începe procedura de achiziție publică electronică. După inițierea achiziției si deliberarea ofertei, vă vom emite o factură fiscală cu cont de trezorerie care va însoți marfa, aceasta din urmă va fi livrată la adresa specificată pe comandă.

Dacă aveți întrebări, să căutați una dintre următoarele contact:

Tel: +40746976557

Email: webshop@infosic.ro