Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.

Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

INFORMATII

Înființată la începutul anului 2019, INFOSIC IT este o companie specializată în alinierea cu succes a tendințelor tehnologiei cu nevoile unei afacerii și își propune să ofere valoare în termeni de ușurință, productivitate și îmbunătățire a acestora. Astfel, oferim o gamă variată de servicii informatice adaptate nevoilor dumneavoastră, indiferent de natura activității pe care o desfăsurati și de mărimea companiei. Echipa noastră se poate ocupă de toate aspectele legate de administrare, configurare sau proiectare rețea, instalare soft, hosting soluții, optimizări de procese și suport.

Infosic IT opereaza ca distribuitor IT, oferind solutii de securitate, retelistica, stocare şi telecomunicatii printr-o retea puternica de parteneri si integratori. Am reusit astfel sa dezvoltam rapid un canal puternic de distributie prin promovarea constanta a conceptului de parteneriat si prin portofoliul produselor oferite care dau clientilor nostrii posibilitatea de a alege solutii integrate in functie de necesitati. Va oferim o gama larga de produse de retelistica: placi retea, routere, switch-uri, acces point-uri, antene si accesorii, , poe, cabluri de retea, accesorii pentru retelistica, cabluri fibra optica, accesorii.